Publiserte artikler

De siste OL-lagene

Landene som gikk til OL. Foto: FIVB

Den internasjonale finalen i Continental Cup i sandvolleyball ble avsluttet i Sotsji i Russland i helgen. Ni lag i hver klasse kjempet om å kapre de to siste plassene i Rio. Lagene var delt i to puljer, og de to lagene i hver klasse som etter puljespill og kvartfinaler vant sine semifinaler, ville sikre OL-plass til sine land.

Som kjent spiller to lag fra hvert land kampene i Continental Cup, og deretter utpeker det nasjonale forbundet det laget som får delta i OL. I Sotsji endte det med at Russland fikk med lag i begge klassene, mens Canada får et herrelag og Tsjekkia et kvinnelag. Trekningen har allerede avklart i hvilke OL-puljer de fire nye lagene vil havne.

Du kan lese mer om kvalifiseringen her. OL-puljene finner du her.

Legg igjen en kommentar