Publiserte artikler

Nedtur i sanden

Hordvik i blokk mot Italia. Foto: FIVB

Det ble ingen god dag i går for de norske spillerne som har deltatt internasjonalt denne uken. Den siste muligheten til å ta seg til semifinale i Timisoara Satellite for Ingrid Lunde og Oda Johanne Ulveseth glapp da de møtte Gruszczynska-Strag fra Polen. De norske åpnet godt, men etter hvert fikk polakkene overtaket og vant 2-1 (21-15, 16-21, 11-15). Det ga femteplass til slutt for Lunde-Ulveseth. Alle resultater her.

I Gstaad Major i Sveits spilte de tre norske lagene som fortsatt var med sin siste puljekamp. Alle hadde tapt sine to første, og det ble tap på alle i går også, med sisteplass i puljene som resultat. Og uten plass i eliminasjonsspillet, ble sluttresultatet en 25. plass for de tre norske: Øivind Hordvik-Bjarte Usken, Christian Sandlie Sørum-Geir Sindre Eithun og Svein Oddmund Solhaug-Daniel Bergerud. Lars Fredrik Tvinde og Hendrik Nikolai Mol, som røk ut i kvalifiseringen, er blitt godskrevet med 41. plass. Alle resultatene fra puljespillet ser du her.

Legg igjen en kommentar