Publiserte artikler

Spiller om semifinale

Ulveseth i blokk i vinstkampen mot Latvia. Foto: CEV

Ingrid Lunde og Oda Johanne Ulveseth spiller kl. 18:00 i kveld om å gå til semifinale i satellitturneringen i Timisoara i Romania. Det gikk ikke på første forsøk da de spilte tredjerundekamp tidligere i dag mot Kravcenoka-Graudina fra Latvia. Da ble det tap 0-2 (16-21, 12-21). I første runde i hovedturneringen, som gikk i går, ble det seier mot et annet latvisk lag, Lece-Ozolina, med 2-0 (21-17, 21-18), før tredje runde ble sikret med seier 2-1 (14-21, 21-18, 15-8) mot de toppseedede russerne Motrich-Abalakina. Hvem de norske skal møte i kveld, blir klart senere i dag.

Resultatene fra Timisoara finner du her. Kampene i dag og i morgen streames på laola1.tv, sjekk her.

Legg igjen en kommentar