Publiserte artikler

Semifinalister i Grand Prix

Brasils blokk ble for sterk for Russland. Foto: FIVB

Puljespillet i sluttspillet i Grand Prix er unnagjort i Bangkok i Thailand, og det gjøres klart for morgendagens semifinaler. Både Brasil og USA vant sine to kamper uten å avgi sett, mens Nederland overrasket i sin pulje med å slå Kina, som var det nest beste laget etter de innledende tre rundene. Kina må dermed spille om femteplassen. Der møter de Thailand, som tross god motstand både mot Brasil og Russland, ble sist i sin pulje.

Dermed blir kampoppsettet for morgendagens semifinaler slik:
Kl. 10:00 Brasil-Nederland
Kl. 13:00 USA-Russland

Kampen om femteplass går søndag kl. 07:00.

Du kan se streaming av kampene her. Alle resultatene fra Grand Prix’ førstedivisjon finner du her.

Legg igjen en kommentar