Publiserte artikler

Tre i hovedrunden

Bergerud-Solhaug kan juble for seier mot Hordvik-Usken. Foto: FIVB

Svein Solhaug og Daniel Bergerud banket Øivind Hordvik og Bjarte Usken i den avgjørende kampen om å komme inn i hovedrunden i Gstaad Major i går. Solhaug-Bergerud hadde full kontroll og vant 2-0 (21-16, 21-17). Hordvik-Usken får likevel spille puljespill de også. På grunn av lag som ikke har møtt, har de fått plass som lucky losers.

Til hovedrunden gikk også Christian Sandlie Sørum og Geir Eithun. I andre kvalifiseringsrunde slo de ut Finsters-Tocs fra Østerrike med 2-0 (21-15, 21-18).

Dermed blir det to kamper i puljespill i dag og en i morgen for alle de tre gjenværende norske lagene. Bergerud-Solhaug er først ut. Kl. 9:00 møter de Lucena-Dalhausser fra USA. Hordvik-Usken spiller kl. 10:00 mot Lupo-Nicolai fra Italia, og kl. 11:00 er det Sørum-Eithuns tur. De har også motstandere fra USA, Gibb-Patterson. Du finner hele kampoppsettet her. Du finner link til stream av alle kampene her.

Legg igjen en kommentar