Publiserte artikler

Nytt internoppgjør

Norsk oppgjør i Gstaad. Mol-Tvinde i rødt mot Solhaug-Bergerud. Foto: FIVB

Svein Oddmund Solhaug og Daniel Bergerud gikk seirende ut av kvalifiseringsoppgjøret mot sine landsmenn Lars Fredrik Tvinde og Hendrik Nikolai Mol i Gstaad Major i går. Resultatet ble 2-1 (17-21, 21-13, 15-10). Dersom de skal komme seg til hovedrunden, vil det gå på bekostning av et annet norsk lag, nemlig Øivind Hordvik og Bjarte Usken. Disse skal de møte kl. 13:00 i dag. Norge er dermed sikret minst ett lag i mennenes hovedrunde.

Om det skal bli to lag, avhenger av om Christian Sandlie Sørum og Geir Eithun greier å slå sine latviske motstandere, Tocs-Finsters. Denne kampen skal gå kl. 14:00. Sørum-Eithun måtte jobbe for å vinne sin kamp i første runde i går, men kunne gå seirende ut av oppgjøret med Schümann-Thole fra Tyskland med 2-0 (22-20, 21-16). Du finner resultatene her. Alle kamper streames, du finner link fra turneringssiden her.

Mennenes hovedrunde starter i morgen.

Legg igjen en kommentar