Publiserte artikler

Ny major

Etter FIVBs Major-turnering i Porec i Kroatia forrige uke, har sandvolleyballfolket nå flyttet seg til Sveits, der Gstaad vil arrangere en World Tour-turnering for syttende gang på rad, noe som er rekord for FIVB. Gstaad Major er turnering både for kvinner og menn, og Norge deltar med lag i begge klassene. Kvinnene starter sin turnering med kvalifisering i dag, og norske representanter er Janne Kongshavn og Victoria Faye Kjølberg. Kvalifiseringen er ikke fullsatt, så Kongshavn-Kjølberg går direkte til andre runde, der de møter Mersmann-Schneider fra Tyskland kl. 13:00. Resultatene finner du her. Se også turneringens hjemmeside her. Norge er også representert ved Geir Dahle, som er FIVBs dommerdelegat.

Mennenes klasse starter også sin kvalifisering i dag. Her er imidlertid ikke det tekniske møtet avholdt ennå, så kampoppsettet er ikke klart. Norge har fire lag påmeldt, alle skal spille kvalifisering. Lagene i rankingrekkefølge er: Øivind Hordvik-Bjarte Usken, Christian Sandlie Sørum-Geir Eithun, Svein Oddmund Solhaug-Daniel Bergerud og Lars Fredrik Tvinde-Hendrik Nikolai Mol.

Mennenes kvalifiseringsresultater kommer her.

Legg igjen en kommentar