Publiserte artikler

Mennene i gang i Gstaad

Centercourt i Gstaad er klar. Foto: FIVB

Det ville seg ikke helt for det norske kvinnelaget som deltar i Gstaad Major i Sveits, Janne Kongshavn og Victoria Faye Kjølberg. I kampen som ville gitt dem plass i hovedrunden, fikk de en flott start mot tyskerne Mersmann-Schneider, og vant første sett hele 21-11. Men så ble det stopp. Det tyske laget vant de to neste 21-17, 15-8, og det blir tidlig hjemreise for det norske kvinnelaget.

Mennene er nå i gang med sin kvalifisering. Turneringen er fullsatt, og første kvalifiseringsrunde spilles i dag, den andre i morgen. Minst to av de fire norske lagene er garantert spill i andre runde. Øivind Hordvik og Bjarte Usken fordi de allerede har slått Etchegaray-Ojeda Dapiaggi fra Argentina klart 2-0 (21-6, 21-11) i første runde. Men samtidig som ett norsk lag til er garantert å gå videre, må et annet takke for seg siden Svein Solhaug-Daniel Bergerud og Lars Fredrik Tvinde- Hendrik Mol er satt opp til å møte hverandre. Den kampen spilles kl. 17:00. Det fjerde norske laget, Christian Sørlie-Geir Eithun, skal spille mot Schümann-Thole fra Tyskland kl. 16:00.

Alle kamper streames. Link til de forskjellige banene er på turneringens hjemmeside her.

Legg igjen en kommentar