Publiserte artikler

Redusert Cuba-lag

Tynn Cuba-stall mot Portugal. Foto: volleyball.it

Som vi meldte i går, kunne Cuba stille bare åtte spillere i den siste kampen i World League i Tampere i Finland. Dette fordi fire av spillerne var arrestert mistenkte for seksuelle overgrep. Nå meldes det at ytterligere fire ble arrestert umiddelbart etter kampen, så bare fire fra den opprinnelige troppen kan dra tilbake til Cuba i dag. Les melding fra ABC News her, fra World of Volley her og fra volleyball.it her.

De åtte som spilte i går var likevel mange nok til å slå Portugal 3-2. Finland ga ellers Canada lagets første tap i turneringen, men 3-2 var ikke nok for Finland til å ta seg til final four for andredivisjon. Laget endte ett poeng bak Nederland, som tok den siste plassen i tillegg til arrangørene Portugal, samt Canada og Tyrkia.

Legg igjen en kommentar