Publiserte artikler

Eliminert

Sørum t.v. og Eithun hadde muligheter. Foto: FIVB

Det ble dessverre ikke plass i eliminasjonsspillet for de to norske gjenværende lagene i FIVBs sandvolleyballturnering Porec Major. Både Øivind Hordvik-Bjarte Usken og Geir Eithun-Christian Sandlie Sørum tapte sin kamp i går, og dermed endte de sist i sine respektive puljer og måtte avslutte med en delt tjuefemteplass.

Hordvik-Usken tapte alle sine puljekamper, i går mot Kunert-Dressler fra Østerrike med 0-2 (15-21, 18-21). Eithun-Sørum hadde en teoretisk mulighet til å vinne selv med tap mot polakkene Kadziola-Szalankiewicz, siden tre lag i puljen hadde en seier og to tap. Men 0-2 (15-21, 21-23) var ikke nok til å gå videre på innbyrdes oppgjør. Laget hang bra med i det andre settet, hadde settball, men fikk problemer mot slutten og polakkene avsluttet med et serveess.

Dermed har eliminasjonsrundene startet uten norske lag. Du kan følge resultatene her, eller på turneringssiden her.

Legg igjen en kommentar