Publiserte artikler

Viktige beachkamper

Vi håper på mer jubel for Hordvik i Porec. Foto: FIVB

Det gjenstår en puljekamp for begge de norske lagene som fortsatt henger med i Porec Major i Kroatia. Begge har mulighet til å gå videre til eliminasjonsspillet, men spesielt Øivind Hordvik og Bjarte Usken må da vinne sin kamp, siden de tapte begge puljekampene i går. Motstandere i dag er Dressler-Kunert fra Østerrike, som også har tapt sine kamper, dermed vil dagens vinner gå videre, mens taperen blir nr. 25. Kampen i dag spilles kl. 14:00 på bane 3.

Geir Eithun og Christian Sandlie Sørum spiller to timer tidligere på bane 2. De kan for så vidt tillate seg å tape mot Kadziola-Szalankiewicz fra Polen og satse på at de likevel går videre på baller der tre lag er involvert. Dette på grunn av at de norske slo Alvaro Filho-Vitor Felipe fra Brasil 2-1 (22-24, 21-19, 15-11) i går, men det vil være en risikabel strategi, etter som den er avhengig også av at brasilianerne taper mot Smedins J.-Samoilovs fra Latvia.

Laget fra Latvia slo Eithun-Sørum 2-0 (21-11, 26-24) i går, mens de to tapene til Hordvik-Usken kom mot Kantor P.-Losiak, Polen, med 1-2 (16-21, 21-17, 8-15) og Pedro Solberg-Evandro, Brasil, med 0-2 (18-21, 18-21).

Følg med på turneringens hjemmeside her. Der finner du også streaming fra alle banene, sjekk her. FIVBs turneringsside er her.

Legg igjen en kommentar