Publiserte artikler

To til hovedrunden

Lars Fredrik Tvinde kastet seg forgjeves i Porec. Ingen hovedrunde. Foto: FIVB

Det ble ytterligere avskrelling av norske lag i Porec Major da andre runde i kvalifiseringen ble spilt i går. Solhaug-Bergerud røk som kjent ut i første runde tirsdag, og i går måtte Hendrik Mol og Lars Fredrik Tvinde gi tapt for Bryl-Kujawiak fra Polen med 0-2 (9-21, 20-22), mens Anders Berntsen Mol og Mathias Berntsen tapte for spanjolene Marco-García med 1-2 (16-21, 21-16, 12-15).

De to som da gjensto og har tatt seg inn i hovedrunden, var de topprankete norske, Øivind Hordvik-Bjarte Usken og Geir Eithun-Christian Sandlie Sørum. I den avgjørende kampen slo Eithun-Sørum laget som slo ut Solhaug-Bergerud, Kufa, D.-Lenc fra Tsjekkia, med 2-1 (16-21, 22-20, 15-10), mens Hordvik-Usken beseiret Ermacora-Pristauz-Telsnigg fra Østerrike med 2-0 (21-16, 21-19).

Dermed blir det to puljespillkamper i dag og en i morgen for begge de to lagene. Eithun-Sørum starter først med kamp kl. 9:00 mot Samoilovs-Smedins J., fra Latvia, mens Hordvik-Usken har sin første kamp kl. 11:00 mot Losiak-Kantor fra Polen. Begge de norske lagene har havnet i sterke puljer, så det blir ikke enkelt å ta seg til eliminasjonsspillet. Resultatene finner du her. Sjekk også arrangørens hjemmeside her.

Legg igjen en kommentar