Publiserte artikler

Challenge Cup trukket

CEV har tidligere foretatt trekning av Champions League. Det ble gjort i forbindelse med grand gala i Roma. I dag har de to andre cupene, CEV-cupen og Challenge Cup, blitt trukket. Det har skjedd i tilknytning til at final four i mennenes European League skal arrangeres i Varna i Bulgaria.

Norge har med tre lag i europacupene kommende sesong, alle i Challenge Cup. Det er Randabergs kvinnelag og Førde og Nyborg i klassen for menn. Som serievinner i Norge hadde Førde plass i Champions League. Denne sa de imidlertid fra deg, noe som førte til at de ble ranket bak Nyborg. Mer enn 32 lag påmeldt i mennenes klasse har da ført til at Førde må spille andre runde, mens Nyborg og Randaberg starter kampen mot cuptoppen med seksendelsfinaler.

Førdes første oppgjør blir 8.-10. november med retur to uker senere. Av en eller annen grunn er ikke resultatet av trekningen herfra kommet opp på CEVs sider. Vi regner med at det er en glipp som vil bli rettet opp.

Nyborg har hjemmekamp først 6.-8. desember med retur to uker senere. Motstandere er City of Edinburgh, et lag fra et land som lenge har vært borte i europacupsammenheng. Ved eventuell seier, møter Nyborg vinnerne av kampen Medimurje Centrometal, Kroatia, mot OK SIP Sempeter, Slovenia.

Randaberg møter først LP Kangasala fra Finland. De starter hjemme, og denne kampen skal spilles mellom 13.-15. desember med retur i Finland 10.-12. januar. Med totalseier, møter Randaberg i neste runde vinneren av et annet finsk lag, OrPo Orivesi, og Schweriner SC fra Tyskland.

Les melding fra CEV her.

Kommentarer (1)