Publiserte artikler

Fire lag videre

Dessverre ferdigspilt for Solhaug t.v. og Bergerud i Porec. Foto: FIVB

Fire norske lag er fortsatt med i sandvolleyballturneringen Porec Major. Men av de fem norske lagene som startet, er det ikke laget med Hendrik Mol og Lars Fredrik Tvinde som er ute. De, og to andre lag som tapte i nasjonskvalifiseringen, fikk nemlig delta i kvalifiseringen fordi så mange av de forhåndspåmeldte ikke møtte opp. Derfor ble det plass også til disse tre lagene, les her. Så det norske laget som er utslått, er laget med Svein Solhaug og Daniel Bergerud. De tapte 1-2 (18-21, 21-16, 12-15) for Kufa D.-Lenc fra Tsjekkia.

Uvanlig i denne turneringen er det også at kvalifiseringen spilles over to dager, så i går ble bare den første av de to rundene avviklet. Øivind Hordvik og Bjarte Usken slapp å spille denne, med mange rankingpoeng slapp de siden turneringen er tynt besatt. Men de tre andre spilte og vant sine kamper med følgende resultat:
Tvinde-H. Mol mot Sheaf-Gregory, England 2-0 (21-14, 21-16)
Berntsen-A. Mol mot Basta-Kolaric, Serbia 2-0 (21-17, 21-19)
Eithun-Sørum mot Matic-Vujnovic, Kroatia 2-0 (21-12, 21-6)

Kampene i andre runde starter kl. 15:00 i ettermiddag, og vinnerne går til hovedrunden. Du finner resultatene her. Mennenes hovedrunde starter i morgen.

Legg igjen en kommentar