Publiserte artikler

Porec Major

I Porec kan møtene foregå utendørs. Foto: FIVB

Etter at mulighetene for å få norske sandvolleyballag til OL i Rio forsvant i forrige uke, starter nå arbeidet med å forbedre statusen til Norge i nye FIVB-turneringer. I dag starter Porec Major på Kroatias kyst, og der er hele fem norske lag påmeldt i klassen for menn. Ingen av disse er kvalifisert for hovedrunden, og siden det maksimale antallet et land for delta med er fire, må det arrangeres nasjonskvalifisering, Country Quota. Tre av de norske lagene slapp unna, nemlig Øivind Hordvik-Bjarte Usken, Christian Sandlie Sørum-Geir Eithun og Svein Solhaug-Daniel Bergerud. Da gjensto et brødreoppgjør: Hendrik Nikolai Mol mot Anders Berntsen Mol, i par med henholdsvis Lars Fredrik Tvinde og Mathias Berntsen.

Denne kampen er nå unnagjort, og det ble yngstemann som får plass i selve kvalifiseringen. Mol-Berntsen slo Mol-Tvinde 2-0 (21-16, 32-30). Som vi ser ga ikke de eldste ved dørene. Kampoppsettet for kvalifiseringen blir satt opp i formiddag og kampene starter kl. 16:00. Hjemmesiden for Porec Major er her.

Ingen norske kvinnelag er påmeldt.

Legg igjen en kommentar