Publiserte artikler

OL-håpet brast

Belgia knuste den norske OL-drømmen. Foto: CEV

For første gang siden sandvolleyball kom på OL-programmet i 1996, vil ikke Norge bli representert I turneringen. I dag ble nemlig den siste muligheten eliminert, å komme blant de tre beste i Continental Cup i Stavanger. For i kvartfinalen ble Belgia for sterke og vant 2-1.

Kvartfinalen startet bra da Morten Kvamsdal og Christian Sandlie Sørum slo Douwen-Adriaensen 2-0 (21-18, 21-14). Men det antatte norske førstelaget med Iver Horrem og Geir Eithun fikk det tøffere da de møtte Koekelkoren-van Walle. Nordmennene måtte gi tapt 1-2 (21-19, 13-21, 9-15). I den avgjørende kampen valgte den norske lagledelsen å matche Kvamsdal-Sørum mot Koekelkoren-van Walle. Belgierne viste seg klart sterkest og vant 2-0 (21-15, 21-17). Dermed er det ingen mulighet tilbake til å få et norsk volleyballag med i Rio.

Les reportasje hos CEV her. Resultatene er her.

Legg igjen en kommentar