Publiserte artikler

Toppkamp i World League

Sterk World League-åpning av Serbia. Foto: FIVB

Etter at de tolv høyest rangerte lagene i World League innledet årets turnering med tre kamper hver sist helg, er det bare to lag som er ubeseiret. Det er Serbia, som ikke har tapt sett, og Brasil. Nettopp disse to lagene skal møtes i Serbias hovedstad Beograd kl. 19:00 i dag. Tidligere på dagen, kl. 16:00, spilles en annen kamp i samme pulje, den går mellom Iran og Bulgaria. Bulgaria står uten seier og Iran vant bare en kamp sist helg, så for å komme seg til sluttspillet er det viktig å vinne. Du kan se kampene live på FIVBs YouTube-kanal her.

En av puljene i 2. divisjon starter også kampene i dag. Denne puljen er i Slovakias hovedstad Bratislava, og består foruten av hjemmelaget, av Cuba, Nederland og Tsjekkia. De andre puljene innleder stort sett i morgen og noen lørdag. Hele kampoppsettet for World League finner du her.

Legg igjen en kommentar