Publiserte artikler

Kvinnene utslått

Victoria Kjølberg måtte gi tapt i kampen om OL-billett. Foto: CEV

Det ble ikke åpning som ønsket da Norges kvinnelag startet Continental Cup mot Ukraina i går. Laget med Janne Kongshavn-Vilde Solvoll og Victoria-Faye Kjølberg-Ingrid Lunde hadde ambisjoner om å ta seg forbi åttendedelsfinalen. Men det ukrainske laget med tvillingsøstrene Iryna og Inna Makhno og Ievgeniia Shchypkova-Valentyna Davidova ble for sterkt og vant begge kampene 2-0. Resultatene ser du her.

Nå er det opp til mennene å forhåpentligvis spille seg helt fram til OL-plassen. Morten Kvamsdal-Christian Sørum starter kl. 16:00 mot Finland ved Siren-Määttänen. Resultatene med live scoring ser du her. Dagens kamper starter ellers kl. 10:00 med to oppgjør: Tyrkia-Israel og Tsjekkia-Sveits.

Følg ellers på turneringens hjemmeside her. Og TV2 Sportskanalen har sending fra Stavanger fra kl. 14:00.

Legg igjen en kommentar