Publiserte artikler

Første hinder overvunnet

De norske mennene vant innledningskampen i Continenatl Cup i Stavanger i dag og er dermed klare for morgendagens kvartfinale. Der møter de Belgia, som i sin åttendedelsfinale slo Hellas 2-1 i kamper. Norge på sin side greide jobben med en kamp på hvert av lagene Morten Kvamsdal-Christian Sandlie Sørum og Iver Horrem-Geir Eithun. Kvamsdal-Sørum slo først sine finske motstandere Siren-Määttänen i en tett 2-0-kamp, før Horrem-Eithun hadde lettere spill mot Piippo-Nurminen.

Det norske lagets kvartfinale starter kl. 13:00. Kvamsdal-Sørum innleder mot Douwen-Adriaensen. En time senere starter Horrem-Eithun mot Koekelkoren-van Walle. Men fra kl. 9:00 pågår det kvartfinaler i Stavanger, og kvinnelagene spiller semifinaler. Mennenes resultater kan du følge her, kvinnenes her. Se også arrangementets hjemmeside her.

Legg igjen en kommentar