Publiserte artikler

Klart for Continental Cup

I morgen starter turneringen som gir nest siste mulighet til å komme til OL i sandvolleyball i år. Stavanger er vertskap for Europas finale i Continental Cup der vinnerne i kvinne- og herreklassen får plass i Rio, mens nr. 2 og 3 får enda en sjanse i en verdensfinale i Continental Cup. Denne spilles i Sotsji i Russland 6.-10. juli.

Men vil det seg godt, kvalifiserer Norge seg allerede på første mulighet, der kvinnene innleder med åttendedelsfinale i morgen og mennene avslutter med finale søndag. Seksten lag deltar altså i hver klasse, og dette er de som gjennom de tidligere rundene i Continental Cup har gjort det best, samtidig som de ikke allerede har to lag kvalifisert til OL gjennom FIVBs World Tour. Hvert lag stiller med to lag. I hver runde spilles to kamper, de to lagene møter hvert sitt av motstanderne. Har landene vunnet hver sin kamp, plukker laglederne ut et av lagene til å møte motstanderne i avgjørende kamp.

Norge blir representert av følgende spillere:
Kvinner
Janne Kongshavn, Vilde Solvoll, Victoria Faye Kjølberg, Ingrid Lunde
Menn
Iver Andreas Horrem, Geir Sindre Eithun, Morten Kvamsdal, Christian Sandlie Sørum

Kvinnene har fått Ukraina som første motstander. Denne kampen spilles kl. 15:00 i morgen, men allerede kl. 11:00 går tre kamper på banene i Stavanger.
De norske mennene åpner mot Finland og har kampstart torsdag kl. 16:00. Du finner hele kampprogrammet her.

Les også artikkel hos CEV her. Se arrangørenes hjemmeside her. Tidligere kom melding om at laola1.tv streamer kampene, men sjekk her for å se om det fortsatt stemmer. Vi tror ellers det kan bli en del på TV2 Sportskanalen fra turneringen.

Kommentarer (2)