Publiserte artikler

Tre av fire utslått i dag

Sørum i angrep mot Spania. Foto: CEV

Både laget med Live Johanne Lunde Fossdal og Sunniva Helland-Hansen og guttelaget Martin Kløvfjell Olimstad og Jakob Solgaard Thelle vant sin sist kamp i går. De var dermed, i likhet med Aleksander Sandlie Sørum og Anders Berntsen Mol, puljevinnere og var garantert å ikke bli dårligere enn nr. 9 i VM U20, etter som de med de resultatene gikk direkte til andre runde i eliminasjonsspillet i mesterskapet i Antalya i Tyrkia.

Der har det imidlertid dessverre ikke gått like bra for de to første. Både Lund-Helland-Hansen og Olimstad-Thelle tapte sin andrerundekamp mot henholdsvis Shalayeuskaya-Siakretava fra Hviterussland med 0-2 (12-21, 20-22) og Smits-Ozolins fra Latvia med 0-2 (16-21, 17-21). Dermed ble det niendeplass totalt for disse to lagene.

For Sørum-Mol gikk det imidlertid bedre. De måtte riktignok slite mot et annet latvisk lag, Samoilovs-Nasonovs, men sto til slutt som vinnere etter 2-1 (11-21, 21-17, 15-11). De skal spille om semifinaleplass senere i dag. Motstandere kl. 18:00 er Penninga-Blom fra Nederland. Kampen går på bane 2, og blir da streamet på laola1.tv, se her. Resultatene ser du her. Se også artikler hos CEV som omtaler de norske guttene her og jentene her.

Det ble heller ikke noen god dag for Øivind Hordvik og Bjarte Usken i Olsztyn Grand Slam i dag. Etter finregning endte laget på tredjeplass i puljen og skulle møte en toer fra en annen pulje i første runde i eliminasjonsspillet. Det ble Plavins-Regza fra Latvia, og disse viste seg sterkest ved å vinne 2-0 (21-16, 21-15). Turneringen ga med det en syttendeplass som sluttresultat for Hordvik-Usken.

Legg igjen en kommentar