Publiserte artikler

Hordvik-Usken videre

Øivind er konsentrert og fokuserer på ballen. Foto: FIVB

Øivind Hordvik og Bjarte Usken har hatt en god dag i sanden i Polen i dag. De har nemlig vunnet begge kampene sine i Olsztyn Grand Slam og er med det klare for videre spill om de beste plasseringene i morgen. I dagens første kamp ble det jevnt og spennende mot brasilianeren med de norske anene, Pedro Solberg og makkeren Evandro. Etter 51 minutters spill der alle settene ble vunnet med minst mulige margin, sto Hordvik-Usken til slutt som vinnere med 2-1 (20-22, 21-19, 16-14). Den andre kampen gikk lettere, sveitserne Beeler-Strasser ble slått 2-0 (21-18, 21-17). Tre lag i puljen står nå med to seire og ett tap. Dermed vil de innbyrdes resultatene mellom disse tre lagene bestemme hvem som blir nr. 1, 2 eller 3 i puljen. Sveitserne er utslått. Du kan se morgendagens oppsett her når dagens kamper er ferdige.

Også for juniorene som spiller VM U20 i Antalya, har dagen stort sett vært god. Unntaket er laget med Renate Bjerland og Kirstine Larsdatter Garder, som har tapt den ene kampen de spilte i dag. Morgan-Lovsin fra Slovenia vant 2-1 (21-13, 10-21, 15-9) og sendte med det de norske jentene ut av turneringen med 25. plass som resultat.

Alle de tre andre norske lagene er klare for eliminasjonsspill selv om ikke alle har spilt ferdig ennå. Live Johanne Lunde Fossdal og Sunniva Helland-Hansen slo Friedl Fr.-Kiss fra Østerrike i dagens første kamp og spiller om puljeseier mot Körtzinger-Ottens kl. 18:00. Jentenes resultater finner du her.

Aleksander Sandlie Sørum og Anders Berntsen Mol ble puljevinnere da de slo Jiménez-Huerta fra Spania enkelt 2-0 (21-11, 21-12) i dag. De går derfor inn i eliminasjonsspillet først i andre runde. Det kan også bli resultatet for Martin Kløvfjell Olimstad og Jakob Solgaard Thelle. Da bør de helst slå Uuskari-Kaibald fra Estland i den siste kampen i dag, den går kl. 18:00. De kan vinne puljen også med tap, men da er de avhengige av hva som skjer i den andre puljekampen. De norske står med to puljeseire så langt etter at de vant dagens første kamp mot Samoilovs-Nasonovs fra Latvia med 2-1 (21-13, 18-21, 15-12). Guttenes resultater er her. Sjekk også laola1.tv for streaming, to av fire baner streames hele tiden. Sjekk her.

Legg igjen en kommentar