Publiserte artikler

Sandsparring i Japan

Tvinde og Mol i orientalsk utstyr. Foto: Privat, fra Firda

Avisa Firda i Førde melder at to norske sandvolleyballspillere, Hendrik Nikolai Mol og Lars Fredrik Tvinde, er blitt headhuntet for å sparre med det japanske sandvolleyballandslaget. På samme måte som Norge forsøker å komme seg til OL i Rio med sandvolleyballag via Continental Cup i Stavanger, skal Japan forsøke det samme i den asiatiske Continental Cup. Så sammen med lag fra Canada og USA er Mol og Tvinde nå fast inventar på Onjuku Beach der de skal forberede de japanske spillerne på beste måte. Reise og opphold er fullt dekket av japanerne. Les artikkelen i Firda her.

For Mol og Tvinde er dette oppholdet en fin forberedelse til deltakelsen i student-VM i sandvolleyball i neste måned, 13.-17. juli. Dette mesterskapet går i Pärnu i Estland, og Norge skal delta med to lag i hver klasse. Vi har ikke greid å spore opp hvilke de tre andre lagene er, studentidrett.no har ikke presentert dem på sine sider. VMs hjemmeside finner du her.

Legg igjen en kommentar