Publiserte artikler

Olsztyn Grand Slam

Neste sted som tar mot det internasjonale sandvolleyballfolket, er Olsztyn i Polen, byen der Jonas Kvalen i sin tid spilte profesjonelt innendørs. I dag starter kvinnenes kvalifisering, mens mennene innleder i morgen. De norske lagene som skal forsøke å få norske lag til OL via Continental Cup, deltar ikke i Polen, med unntak av Ingrid Lunde, som finpusser formen med Oda Johanne Ulveseth. I det 19 lags store startfeltet i kvalifiseringen, har de fått walk over i første runde og innleder med kamp mot Hester-Ledoux fra USA kl. 13:00. Vinneren av denne kampen er klar for puljespill i hovedrunden i morgen. Resultat her.

Påmeldte norske lag i herreklassen er Øivind Hordvik-Bjarte Usken og Lars Tveit Retterholt-Daniel Bergerud. Hordvik-Usken er kommet med i hovedrunden, mens Retterholt-Bergerud må regne med å spille kvalifisering i morgen. Resultater finner du her.

Legg igjen en kommentar