Publiserte artikler

Til finale i Baden

Bjarte Usken angriper i semifinalen mot Polen. Foto: CEV

Bjarte Usken og Øivind Hordvik vant en spennende og jevnspilt semifinale i CEVs satellitturnering i Baden. Polakkene Bryl-Kujawiak ble slått 2-0 (23-21, 21-19), og i finalen venter et annet polsk lag, Kosiak-Rudol. Denne kampen går kl. 17:00 og vil bli vist på laola1.tv, sjekk her. Alle resultatene er her.

I Vilnius i Litauen måtte Janne Kongshavn og Vilde Solvoll gi tapt for hjemmefavorittene Andriukaityte-Zobnina i sin semifinale. Resultatet ble jevne 0-2 (20-22, 20-22). Det ble dermed bronsefinale mot Ribera-Fernández Navarro fra Spania. Etter å ha tapt førstesettet, vant de to norske det neste. De så ut til å hale i land det jevne, avgjørende, da de ledet 12-10. Men problemer med angrepsuttellingen snudde kampen og ga 14-12 til Spania. Norge tok et ekstra poeng, men en ny god spansk serve førte til 16-14 og bronse til spanjolene. Resultatene er her.

Legg igjen en kommentar