Publiserte artikler

Sommerleirer i Hordaland

Sommerleirer i Hordaland

De yngre volleyballspillerne i Hordaland kan denne sommeren delta på to sommerleirer. Den første er for 4.-10. skoletrinn og går hovedsaklig i Amalie Skram Idrettshall i Bergen og er i regi av TIF Viking. Leiren arrangeres i perioden 20.-24. juni kl. 9-15, og volleyball er hovedaktivitet. Men deltakerne får også drive med andre sportsaktiviteter som svømming, tur og basistrening. Leirens hovedinstruktør er mennenes landslagstrener Scott Olsen, og med seg har han i tillegg til elitespillere fra Nyborg, italienske Daris Amadio med bakgrunn både fra italiensk serie A og Australias landslag for menn U23. Prisen for å delta er kr. 990. Les mer hos TIF Viking her.

Senere på sommeren er det klart for Hordaland Volleyballregions tradisjonelle sommerleir i Øystese. I år går denne i dagene 10.-14. august. Leiren blir også i år brukt som en del av forberedelsene til NM for regionslag U16 i Oslo i januar. Treningen foregår i Øystese Idrettshall, og deltakerne overnatter og blir bespist i Øystese gymnas, like ved hallen. Laveste aldersgrense for å delta er 13 år, det kan søkes dispensasjon fra denne. Leiravgiften er 2.700 kr., som dekker overnatting, tre måltider pr. dag, to treningsøkter pr. dag i hallen, pluss eventuelle ekstra i sand, samt andre aktiviteter. Påmeldingsfristen er 25. juni. Du finner flere opplysninger her eller her.

Legg igjen en kommentar