Publiserte artikler

To semifinalelag

Hordvik t.v. og Usken er fornøyde så langt. Foto: CEV

Norge har et lag i semifinalen i begge de to CEV-satelitturneringene som arrangeres denne uken. I Vilnius har Janne Kongshavn og Vilde Solvoll tatt korteste vei og vunnet kampene i 1., 2. og 3. runde. Dermed blir det semifinale i morgen kl. 13:00. Motstandere er ikke klare i skrivende stund, etter som kraftig vind og regn gjorde at turneringen måtte stoppes. For de to andre norske lagene i Litauen ble det ferdigspilt tidligere i dag med niendeplasser som resultat både for Ingrid Lunde-Oda Johanne Ulveseth og Ane Guro Tveit Hjortland-Victoria Faye Kjølberg. Du finner resultatene her.

Om laget i Vilnius greide seg med få kamper, har veien til semifinale blitt desto lengre for Bjarte Usken og Øivind Hordvik i Baden i Østerrike. Laget tapte i første runde, men etter det har de vunnet fire kamper, blant annet mot landsmennene Morten Kvamsdal og Christian Sandlie Sørum. I den avgjørende kampen om semifinaleplass ble laget som slo Kvamsdal-Sørum i første runde, Kissling, J.-Krattiger fra Sveits, slått 2-0 (21-18, 21-15). I morgendagens semifinale skal Usken-Hordvik møte et polsk lag, Bryl-Kujawiak. Denne kampen går kl. 13:00 og vises på laola1.tv, sjekk her. Resultatene er her.

Legg igjen en kommentar