Publiserte artikler

I sanden

Iver i full strekk var ikke nok. Foto: FIVB

Iver Horrem og Geir Eithun vant en kamp og tapte en kamp i går. De slo Böckermann-Flüggen fra Tyskland 2-1 og tapte 1-2 for Ranghieri-Carambula fra Italia. Siden Böckermann-Flüggen hadde slått Ranghieri-Carambula 2-1, og alle de tre lagene hadde tapt for Alison-Bruno Schmidt, Brasil, måtte det fintelling på baller fra de tre interne oppgjørene til for å avgjøre hvem som skulle få plass i eliminasjonsspillet. Dessverre falt det dårligst ut for de norske, så med det endte Horrem-Eithun som nr. 25 i Hamburg Major. Resultatene er her.

I CEVs satellitturnering i Vilnius i Litauen, hadde vi fått feil informasjon når det gjaldt hvem Ane Guro Tveit Hjortland og Victoria Faye Kjølberg skulle møte i kvalifiseringen. De endelige motstanderne ble Bonnerova-Dostalova, N. fra Tsjekkia, og med seier 2-1 (24-26, 21-16, 16-14) mot disse, har det blitt hovedrundespill på de norske i dag. Der har det blitt tap 0-2 (11-21, 20-22) i første kamp i dag mot Dumbauskaite-Povilaityte fra Litauen. For å forbedre 13. plass, må de slå Rehackova-Dostalova, M., Tsjekkia, i kamp kl. 17:00 i dag. Av de to andre norske lagene, er det bare Janne Kongshavn og Vilde Solvoll som har vunnet første kamp. De slo der Makauskaite-Kazuraityte fra Litauen 2-0 (21-7, 21-10). I andre runde kommer motstanderne fra Hviterussland, Shalayeuskaya-Siakretava. Denne kampen starter kl. 14:00. Tapet til Ingrid Lunde og Oda Johanne Ulveseth kom mot Arnholdt-Schumacher fra Tyskland og lød på 0-2 (19-21, 14-21). De får det tøft med å unngå 13. plass når de møter Hasu-Parkkinen fra Finland kl. 16:00. Resultatene finner du her.

Hos mennene som spiller satellitt i Baden i Østerrike, er ett av de to norske lagene garantert å bli nr. 13, etter som de skal møtes i kampen om å unngå denne plasseringen. Både Morten Kvamsdal-Christian Sandlie Sørum og Bjarte Usken-Øivind Hordvik har med andre ord tapt kampene sine i første runde. Kvamsdal-Sørum tapte 0-2 (18-21, 18-21) for Kissling, J.-Krattiger fra Sveits, mens Tomás-Menéndez fra Spania ble overmenn i møte med Usken-Hordvik og vant 2-0 (21-18, 21-19). Resultatene er her.

Legg igjen en kommentar