Publiserte artikler

Champions League trukket

Spillere hedret av CEV. Foto: CEV

I går kveld var det stor galla i Roma. I tillegg til trekning av alle rundene i Champions League, ble det gitt utmerkelser til en del volleyballpersonligheter. De som ble hedret var følgende, vi gir betegnelsen på engelsk:

  • Most Spectacluar Male Player of the Year: Earvin Ngapeth (Frankrike)
  • Most Spectacular Female Player of the Year: Maggie Kozuch (Tyskland)
  • Young Player of the Year: Tine Urnaut (Slovenia)
  • Team Player of the Year: Gozde Kirdar (Tyrkia)
  • Volleyball Ambassador of the Year: Sergey Tetyukhin (Russland)
  • Volleyball Ambassador of the Year: Francesca Piccinini (Italia)
  • Lifetime Achievement Award: Antonella del Core (Italia)
  • Lifetime Achievement Award: Vladimir Nikolov (Bulgaria)

Du kan lese mer utførlig beskrivelse av de enkelte hos CEV her.

Som kjent er Champions League utvidet i år. Alle land har anledning til å delta med sin seriemester, og flere av landene får delta med flere lag på grunn av landets ranking. Det fører til at 30 kvinnelag og 36 lag i klassen for menn skal delta kommende sesong. Det gjør at det tradisjonelle puljespillet først vil komme i fjerde runde. De lavest rankede lagene går inn i de første rundene. Første runde spilles denne sesongen bare i kvinneklassen, og bare fire lag må spille her. Hos mennene går de første lagene, blant dem de danske og finske mesterne, Gentofte og Tiikerit Kokkola, inn i andre runde. Du kan se resultatet av trekningen for kvinnene her, for mennene her.

Legg igjen en kommentar