Publiserte artikler

Satelitt-turneringer

Satelitturnering i Vilnius. Foto: CEV

Denne uken arrangerer CEV to satelitturneringer i sandvolleyball. I Vilnius i Litauen er turneringen bare for kvinner, i Baden i Østerrike spiller både kvinner og menn. De norske lagene som skal delta har splittet opp. Kvinnene har reist til Vilnius, mennene deltar i Baden. Opprinnelig var tre herrelag fra Norge påmeldt i Baden, av disse skulle Øivind Hordvik og Bjarte Usken spilt kvalifisering. Men siden Iver Horrem og Geir Eithun gjør det godt i Hamburg, deltar ikke disse i Baden. Dermed rykker Usken-Hordvik opp i hovedturneringen, siden de var høyest ranket i kvalifiseringen. I tillegg til Usken-Hordvik, er også Morten Kvamsdal og Christian Sandlie Sørum klare for hovedrunden. Denne starter i morgen med seksten lag som spiller dobbel eliminasjon, og du finner resultatene her. Ellers merker vi oss at Jon-Erik Vollan er en av de nøytrale dommerne i turneringen.

I Vilnius er tre norske lag påmeldt. Av disse må Ane Guro Tveit Hjortland og Victoria Faye Kjølberg spille kvalifisering i dag, mens lagene med Janne Kongshavn-Vilde Solvoll og Ingrid Lunde-Oda Johanne Ulveseth er blant de åtte lagene som allerede er klare for morgendagens hovedrunde. Det er bare en kamp i kvalifiseringen som må vinnes for å gå til hovedrunden, og Hjortland-Kjølberg møter Malinova-Slancheva fra Bulgaria kl. 14:20. Kvalifiseringsresultatene finner du her.

Legg igjen en kommentar