Publiserte artikler

EM U19/U18

Neste uke, 15. juni, vil trekningen til andre runde i EM for jenter født 2000 og senere, gutter født 1999 og senere, bli foretatt. Sluttspillene i EM skal skje 1.-9. april 2017 i Arnhem for jentene, 22.-30. april 2017 delt mellom Györ, Ungarn, og Puchov, Slovakia. Som før skal tolv lag delta i sluttspillene.

I alt er 36 jentelag og 33 guttelag påmeldt til mesterskapene. Det medfører at det bare blir førsterundespill i jenteklassen, men siden Norge er så pass høyt ranket som nr. 29 i denne klassen, går jentene, i likhet med guttene, direkte til andre runde, som skal spilles 12.-15. januar. Lagene i andre runde blir delt i puljer med fire lag (den ene guttepuljen får tre lag), og puljevinnerne pluss de beste toerne går til sluttspillet.

Vi får altså vite i neste uke hvor og mot hvem de norske lagene skal forsøke å kvalifisere seg til sluttspillet.

Legg igjen en kommentar