Publiserte artikler

Iver og Geir til hovedrunden

Horrem og Eithun til hovedrunde i Hamburg. Foto: FIVB

Iver Horrem og Geir Eithun har vunnet begge kampene sine i kvalifiseringen i Smart Major Hamburg, og er dermed klare for hovedrunden som starter i morgen. Denne FIVB-turneringen er den siste som gir tellende poeng med tanke på de 15 lagene fra World Tour som kvalifiserer seg til OL. Etter dette, er det bare via Continental Cup lag kan kvalifisere seg.

I de to kampene Horrem-Eithun har spilt i dag, har de først slått danskene Kildegaard-Hoyer A. med 2-1 (22-20, 15-21, 13-15), før den avgjørende kampen mot Pedlow-O’Gorman fra Canada ble vunnet 2-0 (21-19, 21-15). Hvem de to møter i puljespillet blir avgjort på det tekniske møtet senere i dag.

For det andre norske laget i Hamburg, Lars Retterholt og Daniel Bergerud, har det ikke gått like bra. De hadde to matchballer mot Holler-Poniewaz D. fra Tyskland, men måtte gi tapt 1-2 (21-17, 13-21, 15-17).

Turneringens hjemmeside er her.

Legg igjen en kommentar