Publiserte artikler

Hamburg Major

FIVB har omgjort Hamburg Grand Slam til en Major-turnering, Smart Hamburg Major. To norske lag deltar, begge i klassen for menn. Det er Norges førstelag med Iver Andreas Horrem og Geir Sindre Eithun, og det er laget med Lars Tveit Retterholt og Daniel Bergerud. Ingen av lagene har fått plass i hovedrunden, men må starte med kvalifisering i dag. I den første av maksimalt to runder før eventuelt puljespill, innleder Horrem-Eithun mot dansk motstand: Peter Kildegaard og Anders Hoyer. Retterholt- Bergerud starter mot Holler-Poniewaz D. fra Tyskland.

Kamptidspunktene er kl. 9:50 for Horrem-Eithun, kl. 11:30 for Retterholt-Bergerud. Andre kvalifiseringsrunde spilles senere i dag, hovedrunden starter i morgen. Resultatene vil komme her.

Legg igjen en kommentar