Publiserte artikler

Grand Prix i gang

FIVBs verdensomspennende turnering for kvinnelag har startet opp. Det er lag i de to laveste divisjonene som har startet. Som i mennenes World League, er Grand Prix i år noe amputert på grunn av OL. Men som i fjor deltar hele 28 lag, fordelt på 12 i 1. divisjon og 8 i hver av de to andre divisjonene. Lagene i divisjonen samles fire og fire over en helg. De to laveste divisjonene spiller to helger og avslutter med final four 18.-19. juni i henholdsvis Almaty i Kasakhstan i 3. divisjon og i Plovdiv i Bulgaria i 2. divisjon.

Lagene i 1. divisjon starter neste helg. Deres turnering går over tre helger, og sluttspillet går med de fem beste på sluttabellen samt arrangørlaget Thailand, og vil foregå i Bankok i dagene 6.-10. juli.

Hjemmesiden til Grand Prix finner du her, oversikt over kampene som streames ser du her.

Legg igjen en kommentar