Publiserte artikler

European League i gang

I dag spilles de første kampene i denne sesongens European League. I alt 20 lag deltar denne sesongen, 12 hos kvinnene, 8 hos mennene. Lagene er delt i puljer med fire lag, og puljespillet avvikles over to helger, der lagene i puljene møter hverandre over tre dager. Som avslutning spilles final four. Denne går 1.-2. juli i Varna, Bulgaria, for mennene. Tid og sted for kvinnene er ikke bestemt. Om det ikke blir funnet arrangør, vil semifinaler og finaler avvikles med borte-hjemmekamper.

Våre danske naboer deltar med mennenes lag i European League for femte år på rad, men har ennå ikke tatt seg til final four, noe som er målet nå. Da må de trolig vinne puljen, etter som Bulgaria er i samme pulje, og de stiller neppe sitt sterkeste lag. Les mer hos Volleyball Danmark her. Det blir ikke anledning å se European League i Danmark dette året, de spiller sine puljekamper i Bulgaria og Makedonia. Det fjerde laget i puljen er Albania. Den danske puljen er den eneste som ikke starter denne helgen. Den andre herrepuljen består av Estland, Hviterussland, Luxembourg og Østerrike. Se resultatene her.

De tre kvinnepuljene, som alle har sine første kamper i dag, ser slik ut:
Pulje A: Albania, Hviterussland, Polen, Slovakia
Pulje B: Aserbajdsjan, Frankrike, Montenegro, Spania
Pulje C: Hellas, Romania, Slovenia, Ungarn.

Du finner resultatene her. Kampene vises på laola1.tv, sjekk her.

Legg igjen en kommentar