Publiserte artikler

Anders Mol til Belgia

Anders Mol satser innendørs. Foto: CEV

Den belgiske toppklubben Noliko Maaseik melder på hjemmesidene sine at Anders Berntsen Mol skal spille for klubben neste sesong, eller som de skriver: «Anders skal overvintre hos dem». For det er ikke gått dem hus forbi at Anders også har en karrière i sanden, og neste uke skal han spille om EM-gull i klassen U20 i sanden.

Med denne overgangen følger Anders i sporet til andre norske spillere som starter profflivet i Belgia, senest Rune Fasteland, Jonas Kvalen og Mathias Loftesnes. Noliko Maaseik var i flere år under sin svenske trener Anders Kristiansson den suverene toppklubben i Belgia, noe den fortsatte med etter at Vital Heynen gikk fra å være spiller til å trene laget. I de siste årene har laget slitt mer, men de kom til sluttspillfinale i vår, der Knack Roeselare ble for sterke. Klubben starter nå sterkt med ny argentinsk trener, den anerkjente Daniel Castellani, og har foretatt store endringer i spillerstallen, blant annet har han hentet tre argentinske spillere. Og for å forsterke laget hentes altså Anders. Les meldingen her.

Trolig vil ikke Anders få problem med språket i Maaseik. Hans far Kåre har nederlandske foreldre, og han har selv spilt profesjonelt i Nederland, i klubben Delta Lloyd Amstelveen.

Legg igjen en kommentar