Publiserte artikler

Polen til OL

Viktig seier for Thomas Edgar og Australia mot Japan i dag. Foto: FIVB

Polen er klar for OL. Etter at laget slo Venezuela 3-0 (25-21, 25-17, 25-18) i dag, kan de ikke bli tatt igjen av flere enn to lag, og er altså sikret en av de tre topplasseringene som gir OL-billett. Bak Polen følger nå Frankrike og Iran med hvert sitt tap, mens Kina, Canada og Australia har tre tap, Japan fire, og Venezuela har tapt alle sine fem kamper. I morgen er det siste hviledag i Tokyo før de to avsluttende kampene til hvert lag. Selv om Frankrike og Iran har to seire å gå på overfor de nærmeste lagene, kan de ikke ta lett på det. Iran har imidlertid en ekstra fordel, etter som de også kan ta plassen som beste asiatiske lag etter de tre som havner øverst. I øyeblikket har Kina denne plassen med like mange seire som Australia, men med ett poeng mer.

Du finner resultatene og tabellen fra OL-kvalifiseringen her.

Legg igjen en kommentar