Publiserte artikler

Oppdatering Biel/Bienne

Det ble to tap innledningsvis for de norske lagene som har startet opp i EM i sandvolleyball i Biel/Bienne i Sveits. Victoria Faye Kjølberg og Ingrid Lunde kjempet godt mot andreseedede Meppelink-Van Iersel fra Nederland og tok et sett. De måtte imidlertid gi tapt med settsifrene 14-21, 21-19, 9-15. I denne puljen har ellers det skjedd at det svenske reservelaget Lundqvist-Rininsland har kommet inn i det det opprinnelige russiske laget som var der, hadde glemt å skrive seg inn. Det blir norsk-svensk oppgjør i morgen kl. 17:00. I dag kl. 18:00 møter de to norske Dubovcova-Nestarcova fra Slovakia.

For Janne Kongshavn og Vilde Solvoll ble den første kampen uten settseier, selv om det var nære på i det første settet. Men nederlenderne van Gestel-van der Vlist ble for sterke og vant 21-19, 21-12. Dagens andre kamp for Kongshavn-Solvoll går også kl. 18:00 og er mot Menegatti-Orsi Toth fra Italia.

Resultatene finner du her. Legg også merke til at laola1.tv streamer kampene på alle tre baner, sjekk her.

Legg igjen en kommentar