Publiserte artikler

Klart for EM i beach

Blir det nye framganger for Kjølberg (bak) og Lunde? Foto: CEV

I morgen starter EM i sandvolleyball ved Bielsjøen i Biel/Bienne i Sveits. Fire norske lag har fått plass blant de trettito som deltar i hver klasse. Hos kvinnene er det Janne Kongshavn-Vilde Solvoll og Victoria Faye Kjølberg-Ingrid Lunde, hos mennene Iver Horrem-Geir Eithun og Morten Kvamsdal-Christian Sandlie Sørum, de siste har kommet med på wild card. Dessuten er Norge representert ved David Cox, som er CEV Technical Supervisor. Dersom det skulle vise seg å være forfall ved det tekniske møtet i kveld, står Bjarte Usken og Øivind Hordvik som nr. 2 på reservelisten.

Turneringen starter med puljespill. De trettito lagene er delt i åtte puljer, der alle spiller mot alle. Etter puljespillet går de tre beste i hver pulje til singel eliminasjon. Kongshavn-Solvoll er første lag som skal i aksjon. De starter kl. 8:00 mot van Gestel-van der Vlist fra Nederland, mens Kjølberg-Lunde innleder mot et annet nederlandsk lag, Meppelink-Van Iersel, kl. 8:50. Hos mennene starter Horrem-Eithun kl. 13:00 mot Samoilovs-Smedins J. fra Latvia, mens Kvamsdal-Sørum må vente til kl. 17:00 før de får måle krefter med arrangørenes Gabathuler-Gerson.

Du finner mer om mesterskapet her, resultatene kommer her (kvinner) og her (menn). Se også arrangørens hjemmeside her.

Legg igjen en kommentar