Publiserte artikler

Montreux Volley Masters

Så skal igjen den lille sveitsiske byen Montreux ved Genèvesjøen være vertskap for noen av verdens beste kvinnelandslag i volleyball. Den årvisse turneringen Montreux Volley Masters starter i morgen, og kan nok en gang mønstre et solid startfelt. Åtte lag deltar denne gangen, og disse er delt i to puljer der alle spiller mot alle. Lørdag er det semifinaler, nr. 1 i den ene puljen mot nr. 2 i den andre, og søndag spilles bronsefinale og finale. Lørdag er det også kamper mellom nr. 3 i den ene puljen og nr. 4 i den andre. Vinnerne her deler femteplassen, taperne blir nr. 7.

Puljene i år ser slik ut:
Pulje A
Belgia
Brasil (U23)
Kina
Tyrkia
Pulje B
Nederland
Serbia
Sveits
Thailand

Turneringen starter i morgen med kampen Serbia-Sveits kl. 16:30. Hjemmesiden finner du her. Laola1.tv viser kampene, sjekk her.

Legg igjen en kommentar