Publiserte artikler

Iran i ledelse

Polens Buszek spilte bra på kant. Foto: FIVB

Før morgendagens hviledag i OL-kvalifiseringen for menn i Tokyo, har ingen lag unngått å tape poeng. Og bare Iran og Polen har unngått å tape. Men mens Polen har vunnet begge kampene sine 3-2, mot henholdsvis Canada og Frankrike, har Iran vunnet 3-0 mot Australia og 3-2 mot Canada. Venezuela står uten poeng, mens Canada har 2 etter sine to ganger 2-3-tap.

Storkampen i dag var regjerende verdensmester Polen mot fjorårets europamestere og vinnere av World League fra Frankrike. Kampen så lenge ut til å gå Frankrikes vei. De vant første sett 25-22 og det andre med utklassingssifrene 25-13. Men noen bytter hos Polen, blant annet Kurek mot Konarski , snudde spillet for Polen og de halte med nød og neppe i land det tredje settet med 31-29, før de to siste ble vunnet 25-17, 15-12.

Et interessant resultat ellers med tanke på hva som kan bli beste asiatiske land dersom Iran havner blant de tre beste totalt, var at Kina slo Japan 3-0. Turneringens nettside finner du her.

 

Legg igjen en kommentar