Publiserte artikler

CEV Satellite Ankara

Kjølberg angriper mot Tyskland. Foto: CEV

Victoria Faye Kjølberg og Ingrid Lunde gikk ubeseiret fram til tredje runde i CEVs satellitturnering ved kjøpesenteret Atlantis Shopping Centre i Ankara. Der møtte de imidlertid de toppseedede tyskerne Mersmann-Schneider og måtte gi tapt i en ganske jevnspilt kamp med 0-2 (17-21, 19-21). Så mens tyskerne er i semifinale, må de norske vinne sin første kamp i morgen for å komme dit, ellers blir de nr. 5. Verken tidspunkt eller motstander er klar i skrivende stund, men du vil etter hvert finne det her.

Resultatene for Kjølberg-Lunde i de to første rundene var slik:
Kjølberg-Lunde mot Zuccarelli-Lestini, Italia 2-1 (21-18, 13-21, 16-14)
Kjølberg-Lunde mot Cetin-Nezir, Tyrkia 2-0 (23-21, 21-17)

Bildene fra Tyrkias hovedstad tyder ellers på at det er vått og kaldt for tiden.

Legg igjen en kommentar