Publiserte artikler

Norgestour innledes

Sesongens første turnering i We Move Norgestour, NVBFs sandvolleyballturneringer, starter i dag. Det er i Bø i Telemark årsdebuten skjer. Der går We Move NT HiT Open Bø inn som en del av Volleyuka i Bø. Volleyuka er en bredde- og eliteturnering, i tillegg til volleyballskole for barn, som idrettsadministrasjonsstudentene ved Høgskolen i Sørøst-Norge arrangerer hvert år. Volleyuka startet sist mandag med volleyballskole, og i dag er turen kommet til breddeturnering og Norgestour.

Norgestour-turneringen starter kl. 17:00 i dag, og i alt er 55 lag påmeldt, 25 kvinnelag, 30 i klassen for menn. Turneringen avsluttes søndag ettermiddag. Du finner kampoppsettet med resultatene her. Du kan lese mer på høgskolens nettsider her, på hjemmesiden til We Move Norgestour her og hos NVBF her.

Legg igjen en kommentar