Publiserte artikler

Forbundstinget 2016

Bondevik har fått jobb i Brasil og avgår som president i NVBF. Foto: NVBF

I morgen starter Norges Volleyballforbunds Forbundsting 2016 på Quality Airport Hotel Gardermoen. Årets Ting er ikke spesielt omfattende, alle tingforhandlingene samt valgene gjøres unna på lørdag, med avsluttende bankett. Med tanke på at Volleyballens Politiske Dokument (VPD 2016-2020) skal framlegges og behandles, i tillegg til behandling av beretning og langtidsbudsjett og eventuelle innkomne forslag, kan tiden synes knapp. Søndag er satt av til workshop der temaene er organisasjon, utvikling og sport.

Som kjent skal det velges ny president i NVBF denne gangen, i det Stein-Gunnar Bondevik går av etter fire år som leder av forbundet. Det blir også flere endringer i styret. Du kan lese mer her, sakspapirene med linker er her.

Legg igjen en kommentar