Publiserte artikler

Mot avgjørelse på Sotra

Seier til Norge i hvitt mot Liauen. Foto: CEV

I dag faller avgjørelsen om hvilket lag som tar seg videre fra Sotra Arena til andre runde i EM-kvalifiseringen. Da møtes Norge og Israel, og Norge må mest sannsynlig vinne for å gå videre, mens motstander Israel har en mulighet til å bli nest beste toer og med det også ta en plass i neste runde. De to settene Norge tapte i gårsdagens thrillerkamp mot Ungarn, gjør nemlig at toeren i puljen som spiller i Luxembourg mest sannsynlig tar den plassen. Det er klart at Sveits, som kom bak Sverige i Georgia-puljen, blir beste toer.

Det står med andre ord mye på spill når Norge og Israel møtes kl. 17:30 i dag. Og etter den spenningen og det gode spillet publikum i går fikk oppleve, bør det være duket for enda flere publikumere i Sotra Arena i dag. Dagens kamp kan følges på laola1.tv her.

Referat og statistikker fra gårsdagens kamp finner du hos CEV her, video og andre linker på arrangør Nyborgs sider her.

Også de norske kvinnene snudde 0-2 til 3-2 i går. Men selv om de med seier i dag kan bli nr. 2 i puljen med seier over Montenegro, kan de ikke bli laget som går videre. Se video kl. 14:30 her.

Legg igjen en kommentar