Publiserte artikler

Takvam til Tyskland

Andreas i Kielce-draakt

Papirutgaven av bergensavisen BA forteller at Sotrastrilen Andreas Takvam, som denne helgen skal spille på hjemlig grunn i EM-kvalifiseringen, i fortsettelsen skal kjempe i toppen av tysk volleyball i stedet for i bunnen av polsk elite med Effector Kielce. Han går fra neste sesong til VfB Friedrichshafen, en klubb som i mange år har toppet tysk rliteserie, men som de to  siste sesongene er blitt detronisert av Berlin. Lagets mangeårige trener Moculescu har nå pensjonert seg. Som erstatter er den nåværende tyske og kommende belgiske landslagstreneren Vital Heynen hentet inn. Og en av de Heynen altså venter skal bringe Friedrichshafen til topps igjen, er altså Andreas Takvam.

Av det som eller skjer i Sotra Arena, kan nevnes at NRKs Rune Fossum følger laget tett og vil bringe reportasjer i form av tekst og bilder.

Se ellers arrangørklubben Nyborgs hjemmesider her.

Legg igjen en kommentar