Publiserte artikler

Wagnerturneringen

Den årvisse turneringen til minne om treneren som skaffet Polen landets første og eneste OL-gull, i 1976, Hubert Jerzy Wagner, har i år blitt flyttet fra tidlig høst på grunn av landslagets tette program, og starter i dag. For det polske landslaget vil det bli den viktigste oppkjøringen før laget reiser til Tokyo for å spille OL-kvalifisering i slutten av måneden.

Turneringen har gått siden 2003, året etter Wagner døde, og har blitt spill i forskjellige byer i Polen. I år spilles kampene i Tauron Arena i Kraków. De tre andre lagene som deltar i år, er Belgia, Bulgaria og Serbia. Kampprogrammet ser slik ut:
Tisrsdag 17. mai
17:30 Belgia – Serbia
20:30 Polen – Bułgaria
Onsdag 18. mai
17:30 Bułgaria – Serbia
20:30 Polen – Belgia
Torsdag 19. mai
17:30 Belgia – Bułgaria
20:30 Polen – Serbia

Legg igjen en kommentar