Publiserte artikler

Cincinnati Open

Hendrik Mol går utendørs denne uken. Foto: khon

Denne uken har norske sandvolleyballspillere to internasjonale turneringer de kan delta i. Den ene er en FIVB World Tour, og går i Cincinnati, Ohio, USA, den andre er en NEVZA Zonal, og arrangeres i Odense i Danmark, og er mennenes parallell til kvinnenes turnering som ble avsluttet i Kolding i går, og som ga en norsk fjerde- og to femteplasser.

Ingen norske kvinnelag har tatt turen til USA, men Hawaiistuderende Hendrik Mol har fått besøk av Førdes Lars Fredrik Tvinde, og disse starter i dag med kvalifisering. Kvalifiseringsturneringen er ikke fulltegnet, så de går inn i andre runde, der de møter Dollinger, A.-Harms fra Tyskland kl. 15:50. Seier gir hovedrundeplass fra i morgen. Resultatet finner du her.

NEVZA-turneringen i Odense spilles 20.-22. mai, og pr. i dag er 11 av de 30 påmeldte lagene norske, blant dem Tvinde-Mol, se startlisten her.

Legg igjen en kommentar