Publiserte artikler

To ubeseiret

Japansk poengjubel. Foto: FIVB

I dag er det hviledag i OL-kvalifiseringen for kvinner i Tokyo. Etter at lagene har spilt to kamper hver, er det bare to lag som har vunnet begge sine kamper og dermed ligger best an til å ta en av de ledige plassene til Rio. Det er Japan og Italia, som har slått henholdsvis Peru og Kasakhstan, og Sør-Korea og Thailand. Japan har ikke gitt fra seg sett og topper dermed tabellen når fem kamper gjenstår for alle lagene. Uten poeng står Kasakhstan og Den Dominikanske Republikk, mens fire lag har en seier hver.

I morgen møter Japan Sør-Korea, et lag som har overrasket positivt, mens Italias motstander blir laget som kanskje har vært turneringens negative overraskelse, Den Dominikanske Republikk. Du finner alle resultatene fra Tokyo her, tabellen er her.

Legg igjen en kommentar