Publiserte artikler

Til semifinale

Anders og Mathias jubler for semifinale i Luzern. Foto: FIVB

Anders Berntsen Mol og Mathias Berntsen spilte en kvartfinalethriller i VM U21 i beach går. Kampen mot russerne Sivolap-Myskiv gikk til avgjørende sett, ingen av settene ble vunnet med mer enn to poeng, og to av settene gikk lenger enn til de normale sluttsifrene. Men til slutt sto altså Mol-Berntsen som vinnere med 19-21, 24-22, 16-14, og skal spille semifinale i dag mot Gaxiola-Rubio fra Mexico. Disse måtte også ut i tre sett i sin kvartfinale, der de slo hjemmelaget Breer-Haussener, Sveits, 12-21, 21-14, 15-13. Semifinalen spilles kl. 12:00 i dag, og du finner resultatene her. Les mer om kvartfinalen i Agderposten her.

Semifinaleplass er det også blitt på Janne Kongshavn og Vilde Solvoll i NEVZA-turneringen i danske Kolding. Etter at de tapte i tredje runde for Lundqvist-Rininsland fra Sverige, har de to norske gått hele veien i taperdelen, vunnet tre kamper, og skal nå møte de svenske jentene igjen i semifinale. Denne spilles kl. 11:00.

De to andre norske lagene, Ingrid Lunde-Oda Ulveseth og Janne Pedersen-Hanne Haugen Aas, tapte begge kampene sine i fjerde runde. Og med tap også i neste kamp, deler de to lagene femteplass. Resultater og sluttplasseringer finner du her.

Legg igjen en kommentar